Ето какво пишат от Национален фен клуб Черно море на страницата

...
Ето какво пишат от Национален фен клуб Черно море на страницата
Коментари Харесай

Феновете на Черно море: Предложихме на собственика на клуба Станислав Стоянов да стане технически директор

Ето какво пишат от Национален почитател клуб Черно море на страницата си във фейсбук: 

" До футболната общност в България:

Измина една седмица откогато обществено декларирахме своето противоречие с метода на ръководство на ПФК „ Черно море ” и желанието ни за смяна. Промяна състояща се в нещо извънредно обикновено – основаването на една естествена работна среда, прилягаща на футболен клуб от втория по величина град в страната. Уви, настояванията ни по този начин и не срещнаха схващане от страна на управлението.

Преди към месец се състоя среща сред представители на фенклуба и притежателя на ПФК " Черно море ". В развой на диалога изложихме явни обстоятелства свързани със унищожения терен, както и цялостното окаяно положение на стадион „ Тича ”, както и проблемите свързани с безспорната липса на организация и връзка сред хората работещи там. Като вид за тяхното решение предложихме ПФК „ Черно море ” най-сетне да има собствен спортно-технически шеф – пост, който да се заеме от същински експерт. Дори предложихме съответно име – Станислав Стоянов, човек с потвърден престиж, защитавал дълги години достойнството на Варна и Черно море.

По всичко наподобява, че управлението на ПФК „ Черно море ” не е на това мнение и не намира каквито и да е организационни проблеми в клубната администрация. Счита се за напълно обикновено „ шефът ” на стадиона да работи два дни в месеца, а през останалото време да е на 300км от Варна. Т. нар „ служащи ” имат за задания да мият колата на изпълнителния шеф, да косят двора му, само че не и да се грижат съответно за тревното покритие на „ Тича ”. Абсолютно редно е „ администраторката ” да не си ревизира пощата, а програмата за шампионата да е била изпратена преди седмица. Да не помни да изпрати документите на дошъл задграничен футболист, в резултат на което той да пропусне формален мач. Да не помни да осведоми хората от другите клубове, че за мач на техен терен ще пътуват проведени почитатели от Варна, оставяйки гостуващият бранш заключен, а нас – без билети на най-малко 10 от гостуванията ни през последните години.

Е, ние не намираме за обикновено нищо от гореизброеното! Именно по тази причина имаме предпочитание да помогнем! В това се състои нашето искане за смяна – в името на Черно море, за достойнството на Варна!

НФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА "

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР